Intervjuer

October 28th, 2012

HALLOWEEN SPECIAL: Intervju med Blessthefall, For The Fallen Dreams, Seremedy och At The Skylines frontmän

Halloween Special 2

Vill du veta hur dina favoritfrontmän firar Halloween?
Vi har träffat Beau Bokan från Blessthefall, Dylan Richter från For The Fallen Dreams, Seike från Seremedy och Chris Shelley från At The Skylines.
Gosia frågade ut dem om deras bästa Halloween-outfits, party-tricks, minnen, om de föredrar bus eller godis och hur de kommer fira Halloween i år.
ENJOY!

Vad är det bästa med Halloween enligt dig?
Beau – Det bästa är att du får vara någon du inte är, någon helt annorlunda. Man kan skapa och förlora sig i en karaktär för en hel dag. Man kan vara någon man ser upp till eller någon från din favoritfilm. Alla får en möjlighet till att använda sin fantasi till fullo, vilket är awesome!
Seike – Den enda tiden på året som man får känna sig som en del av majoriteten.
Dylan – Jag skulle säga godis, men jag mår illa om jag äter för mycket av det, haha. Det roligaste är nog alla skräckfilmer man kollar på under Halloween.
Chris – Godis!

Vilket är den bästa Halloween-outfit du har burit?
Seike – Jafar i Aladdin.
Chris – Jag har aldrig varit duktig på det… sist jag klädde ut mig var jag 10 år gammal och utklädd till en fotbollspelare, haha.
Beau – Jag måste nog säga att min favorit var Joker. Jag klädde ut mig till honom för något år sedan, när The Dark Kight kom ut på bio. Jag älskade filmen och såg den flera gånger så jag bestämde mig för att klä ut mig till Jokern. Jag köpte en skjorta som såg exakt likadan ut som hans, färgade håret grönt och gjorde hans make-up helt själv. Alla tyckte att jag såg exakt likadan ut, det var riktigt coolt.
Dylan – Jag har inte klätt ut mig på ett tag, men när jag var mindre brukade jag alltid klä ut mig till Michael Myers. Det måste varit min favorit, för att jag klädde ut mig till honom fem år i rad, haha.

Vad är roligast med Halloween? Bus eller godis?
Dylan – Bus så klart, haha!
Chris – Bus, alltid! Jag älskar godis, men bus är alltid roligast. Jag har gjort mycket sjuka grejer, som jag kanske inte borde berätta om här… haha.
Seike – Bus! Då kan man busa och skylla ifrån sig på andra.
Beau – Båda! Jag älskar att busa men jag älskar även godis, haha. Så det är ett svårt val! Jag brukar låsa upp dörren när någon duschar och slänga iskallt vatten på dem, haha… det är kul, men å andra sidan är choklad så himla gott… Nej, jag kan inte välja!

Berätta om ditt bästa Halloween-minne.
Seike – Barndomsminnen. Jag har alltid älskat att klä ut mig. Blev inbjuden till en tant en gång. Jag vet att man inte ska gå med främmande människor, men hon var så gullig. Vi satt och drack saft och åt bullar i några timmar. Det var roligt.

Väljer du hellre en stor Halloweenfest med många människor eller lite mindre fest med dina närmaste vänner?
Chris – För Halloween väljer jag nog en stor fest.
Seike – I vanliga fall så föredrar jag små tillställningar med de närmaste men just gällande Halloween så ska det vara gigantiskt!
Beau – Jag tror jag väljer mindre fest med mina vänner, eftersom vi är goda vänner med många av killarna på Never Say Die turnén så kommer vi nog hänga tillsammans och larva oss lite. Vi behöver ingen större fest för att ha kul och fira Halloween.

Vad är ditt bästa partytrick?
Chris – Mitt bästa partytrick är att jag dricker för mycket… så jag har nog inga partytrick att skryta om, haha.
Seike – Ibland brukar jag sätta mig och läsa på fester.
Beau – Jag brukar hoppa ner från DJ-båset, haha. Det måste vara mitt bästa partytrick!
Dylan – Jag dricker upp en drink snabbare än någon annan, haha.

Hur firar du Halloween i år?
Beau – I år är vi faktiskt lediga under Halloween, hur vi ska fira beror lite på vart vi kommer befinna oss. Förhoppningsvis kommer vi vara någonstans där vi kan klä ut oss och gå ut och festa. Vi vill ju ändå inte klä ut oss och bete oss som freaks, om vi hamnar i ett land där de inte firar Halloween alls, haha.
Seike – I år är jag tråkig. Kommer att åka till IKEA och handla möbler. Kanske kan klä ut mig bara för sakens skull och smyga omkring bland sofforna.
Chris – Jag vet inte vad vi kommer göra i år, eftersom jag inte tror att man firar Halloween lika mycket i Europa som vi gör i USA. Men vi lär klä ut oss och skoja till det lite i alla fall!
Dylan – Min flickvän kommer ta sin 5åriga dotter på en runda med bus-eller-godis och jag missar tyvärr det. Riktigt synd! Vi får se hur jag kommer fira… vi är ju på turné så vi kanske hittar på något med killarna.

Text: Gosia Machaczka
Foto: Press


About the Author

Gosia Machaczka
10 Comments 1. Ella

  Bääääst <3


 2. Tobbe

  hahaha Seikes partytrick, så jävla sant!


 3. EmmaInReverse

  BEAU <3 BLESSTHEFALL <3
  FOR THE FALLEN DREAMS <3 DYLAN <3
  ÅH <3


 4. Viktoria

  Hahaha Seikes partytrick är badass! xD Seike borde klä ut sig till något läskigt och gömma sig under en barnsäng.. :D Eller skrika och springa efter barn i barnavdelningen ^__^
  o.o vad tänker jag på egentligen


 5. OMG just translated this and its HILARIOUS!!!!! HAHAHA!!!:D GO SEREMEDY AND SEIKE!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3,<3


 6. OMG just translated this and its HILARIOUS!!!!! HAHAHA!!!:D GO SEREMEDY AND SEIKE!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3


 7. Lovi

  Haha, Seikes partytrick <3 Själv brukar jag sätta huvudet på sne och darra så att det ser ut som att jag får ett anfal, stal dock det tricket från en annan. Men folk tittar iaf.


 8. Hi just wanted to say that I like your article very much. Please keep up the good posts Thanks a ton! and Have a good day


 9. KaiPon

  HAHA oh god, Seike! XDLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *